banner

Om oss

Akvariebutikken.no er eiet og driftet av Wilcom AS. Vi har lager i Wilcom's lokaler i Kopervik Næringspark, hvor varer kan hentes og selvfølgelig også sees utstilt. Vi har flere akvarier på lokalet hvor en del av utstyret vi selger er i bruk for testing etc, så spør gjerne om det er noe dere lurer på så hjelper vi.

Kom gjerne innom for en hyggelig prat, men ring/mail oss gjerne først og avtal så setter vi av tid til deg...

Alle varer dere finner på nettbutikken vår blir importert direkte av oss fra produsent, ingen fordyrende mellomledd gjør at vi kan tilby god kvalitet til lav pris. Noen av varene kan en selvsagt finne til salgs andre steder på nettet, som f.eks ebay, men husk at ved å kjøpe av oss så er du sikker på enkel garantibehandling om noe skulle skje, handler du online har du også 14 dagers ubetinget angrefrist, samt at du vet at vi kvalitetssikrer alle varer vi selger. Ikke minst slipper du å vente på varene, vi har varer på lager og de sendes samme dag som bestilling mottas (før kl 16)

 

Vi har jobbet lenge med å plukke akkurat de varene du finner på vårt nettsted akkurat fordi de oppfyller våre krav til kvalitet og "mye for pengene".

 

Velkommen inn...